Wat is mijn maat? - Bikini-Badmode.nl

Zo kom je achter je maat:
Meet uw taille en heupen op, en vergelijk deze met de grootte van de onderstaande tabel. Als u tussen twee maten inzit, raden wij u aan een grotere maat te kiezen. XS-XL maten komen overeen met de numerieke sortering op deze kaart. Laat iemand anders u opmeten, dit om de meest accurate maat te krijgen. Zorg ervoor dat u het meetlint recht en strak houdt maar niet te strak om uw lichaam. 

Taille: meet rond het smalste gedeelte van uw natuurlijke taille.
Heupen: meet rond het breedste gedeelte van uw heup, vóór het deel waar de dij smaller begint te worden. Deze maat zal u helpen bij het bepalen van uw maat voor bikinibroekjes, rokjes, Broeken en nauwsluitende jurken. 
Buste: Meet om het breedste gedeelte van uw borsten met het meetlint parallel aan de vloer. Deze maat zal u helpen bij het bepalen van uw zwemkleding of de kledingmaat voor topjes en jurken.

Houd er rekening mee dat de bikini's klein vallen. Als u ze wilt dragen als de modellen op de foto's en zoals de Brazilianen, kies dan uw eigen maat. Als u meer van uw lichaam wilt bedekken, kies dan een grotere maat. De bikini's zijn gemaakt met LYCRA vezels, het materiaal zal meerekken wanneer u ze draagt.